Welcome!

Business Wire

Subscribe to Business Wire: eMailAlertsEmail Alerts
Get Business Wire via: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


News Feed Item

Mindbreeze gepositioneerd in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor 2018 van Gartner voor Insight Engines

Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van appliances en clouddiensten voor inzicht in informatie en toegepaste kunstmatige intelligentie met een focus op kennisbeheer voor vooraanstaande internationale bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner, Inc. Mindbreeze in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor 2018 voor Insight Engines heeft geplaatst. Mindbreeze behaalde de hoogste positie op de as die het vermogen tot uitvoeren meet. Het onderzoeks- en adviesbureau Gartner, Inc. beoordeelde 13 verschillende leveranciers van over de hele wereld.

“Het begrijpen van de betekenis van informatie is een belangrijke prioriteit voor de hedendaagse klant. Mindbreeze InSpire maakt gebruik van de volledige kracht van onze geavanceerde AI-engine om bruikbare inzichten en antwoorden te bieden ̶ en niet alleen meer gegevens. Toen ik onze positie in het Magic Quadrant zag, was mijn eerste reactie: 'FANTASTISCH'. Insight Engine behaalde de hoogste positie op de as die het vermogen tot uitvoeren meet, en wij zijn van mening dat dit precies is wat ons onderscheidt van onze concurrenten. We hebben de moedige beslissing genomen om ons te concentreren op productinnovaties, in plaats van op langlopende projectaanpassingen. Wij voorzien in on-premise appliances en clouddiensten, die beide hetzelfde uitstekende gebruiksgemak en de allerbeste functionaliteit bieden. Het doet me genoegen om te zien dat analisten bij een bedrijf als Gartner erkennen wat volgens ons echte waarde heeft: de resultaten van sensationele klanten, de waarde van onze innovatie en een AI-engineeringteam van wereldklasse. Kort gezegd, Mindbreeze InSpire is een flexibele, hoogwaardige Insight Engine tegen een eerlijke en voorspelbare prijs waarmee bedrijven hun bedrijfsdoelen in een wereld vol Big Data snel, efficiënt en zonder de noodzaak voor langetermijnprojectplannen kunnen realiseren,” aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze.

Download nu een gratis exemplaar van het Magic Quadrant voor 2018 voor Insight Engines.

Gartner Inc., Magic Quadrant voor Insight Engines, Stephen Emmott, Whit Andrews, Svetlana Sicular, 11 juli 2018.

Disclaimer van Gartner
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mindbreeze
Mindbreeze is een snelgroeiende, toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor enterprise search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Met haar wereldwijde partnernetwerk bestrijkt Mindbreeze alle tijdzones.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.